Rusty_Bucket Публикувано 18 септември 2015 Share Публикувано 18 септември 2015 Здравейте съфорумници. Нов съм в този форум и искам да попитам нещо. Мерси предварително Mоже ли да се сложи само Hit log (да виждам колко поражения правя) без нищо друго, защото след инсталацията на целия мод (на Jove) ми изчезнаха новите мисии (Ranked Battles) като "цъкна" на гореспоменатите мииси ми се отваря дневните мисии там за wz 111.или просто да ми кажета как да премахна проблема. Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TotalRules Публикувано 18 септември 2015 Share Публикувано 18 септември 2015 Доколкото си спомням в инсталатора на пакета на Jove може да си избираш какво да инсталираш и какво не. Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GrimmReaperBG Публикувано 18 септември 2015 Share Публикувано 18 септември 2015 http://wot-shot.com/hit-log-without-xvm/ 1 Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rusty_Bucket Публикувано 18 септември 2015 Автор Share Публикувано 18 септември 2015 да, но проблема е че след инсталация на мода ми се омазва интерфеса на играта. Новия вид миси не кми се изписват. като отида на тях и ми показва същото като на Мissions and Specials. Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rusty_Bucket Публикувано 18 септември 2015 Автор Share Публикувано 18 септември 2015 БЛАГОДАРЯ !!! Стана с линка :clap3: 1 Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gerg Публикувано 18 септември 2015 Share Публикувано 18 септември 2015 http://wot-shot.com/hit-log-without-xvm/Мерси Грим, този мод го търсих от 1 година! :D 1 Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valdemoor Публикувано 19 септември 2015 Share Публикувано 19 септември 2015 Този мод ,не оправя проблема с мисийте за класацията.Някой ако знае как се оправят да напише два реда. Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tuza Публикувано 19 септември 2015 Share Публикувано 19 септември 2015 Този мод ,не оправя проблема с мисийте за класацията.Някой ако знае как се оправят да напише два реда.http://wotbg.com/topic/2228-%D0%BE%D1%82%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B8%D0%B8/?do=findComment&comment=92628 http://dox.bg/files/dw?a=ab54d99b71 ;) Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icoo_1 Публикувано 16 Май 2020 Share Публикувано 16 Май 2020 Пичове имам един въпрос,защо след като инсталирам мод на jove, в края на инсталацията последния просорец ,след като дам finish ми показва някаква грешка" runtime error(at 300:2254): Could not call proc."и прозореца не може да се махне само може да го минимизирам , единствено след рестарт или при изкл.на компа се маха,иначе самият мод е инсталиран и си работи перфектно,това апочна от преди година някъде,не че е голям проблем но е дразнещо след всяка инсталация на новия мод да рестартирам за да затворя инстал.пеозорец Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AlexWolf28 Публикувано 16 Май 2020 Share Публикувано 16 Май 2020 Пичове имам един въпрос,защо след като инсталирам мод на jove, в края на инсталацията последния просорец ,след като дам finish ми показва някаква грешка" runtime error(at 300:2254): Could not call proc."и прозореца не може да се махне само може да го минимизирам , единствено след рестарт или при изкл.на компа се маха,иначе самият мод е инсталиран и си работи перфектно,това апочна от преди година някъде,не че е голям проблем но е дразнещо след всяка инсталация на новия мод да рестартирам за да затворя инстал.пеозорец И при мен така става, според мен е бъг на ехе файла. Мога да предложа по-лесен начин от рестарта. Натискаш Ctrl+Alt+Del, после избираш Task Manager и изключваш дадения процес. 1 Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
крум Публикувано 16 Май 2020 Share Публикувано 16 Май 2020 Не ползвам мод на jove а друг мод.И при мен излизат такива съобщения,обикновено е когато си избрал някоя опция и я няма в модпакета. Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hakerizanov Публикувано 6 юли Share Публикувано 6 юли Въпрос, кой мод е това, което показва коя част на танка е под хоризонта ако мога да се изразя по този начин, като във видеото. И дали е от забранените модове: видях го, част от настройките в играта за контурите на танковете, тоест не е мод Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте акаунт или се логнете за да коментирате
Само регистрирани могат да коментират
Създаване на акаунт
Регистрирайте се при нас, лесно е.
РегистрацияВход
Ако имате регистрация, влезте от тук
Заповядайте