Премини към съдържание

Активност

автоматичен ъпдейт

 1. Последната седмица
 2. Не знам до колко механиката все още е актуална, но ето една ситуация от 2015г :)
 3. Остаряло
 4. Е да де, ама до сега много пъти съм избягвал попадения точно по този начин, вдигнато оръдие нагоре именно за да предпазя купола и никога не са ме пробивали през оръдието, удрял съм Грил 15 и ЕБР в пушките и макар че са картони не ми е отчитало пробите, та се учудих, викам си да не е някво нововъведение😄😄😄
 5. Оръдието в тази игра е нематериално. Това е игрова условност за да не се закача по дървета и къщи. Все пак тази игра е аркада и е доста далеч от танков симулатор. Иначе по същество - на картинката ясно се вижда как снаряда след преминаване през оръдието (което се брои като екран) попада в командирския купол, което е слабото място на този танк. Така че няма нищо чудно как се е получило пробитие. А пък демиджа който се пада няма общо с нищо друго, освен с РНГ.
 6. Нема проблем, 399 дмг в оръдието а аз ако чатна некой така само критикал или непробил, деее.. ба и измислената игра, понякога ми идва да я изтрия
 7. Niksan111

  Ракомания - ЧЕРВЕН СКИЛ.

  Здраво Васе , както и да подредиш думите извадени от контекста , те ще определят само твоето ,, Велико волеизявление ,, и на никой друг . Мога да ти пожелая красив ум и бистър поглед приятелю ....... живи и здрави . Поздрави и Успех .
 8. Vassilevs

  Ракомания - ЧЕРВЕН СКИЛ.

  Велико волеизявление. Всички танкуващи се самоопределяме по същия начин. :)
 9. Niksan111

  Ракомания - ЧЕРВЕН СКИЛ.

  Здраво банда , много хлъзгава битка днес .......... започнах нормално , но след известно време се усетих , че съм в засвет перманентно и на всичкото отгоре започнаха да ме фармят грозно ...... не съм тъпак , разбрах правилно намека и започнах битка с Духове ......... накрая блайндовете дадоха все пак някакъв приличен резултат - http://wotreplays.eu/site/6309428#stats Поздрави и Успех .
 10. Niksan111

  Ракомания - ЧЕРВЕН СКИЛ.

  Здраво банда , не играя много много напоследък , но днес имах ,,честа,, да играя с едно германче / ИС-4/ , което непрекъснато ме обиждаше и за моя радост му показах как играе един 48% / по вг. / Българин . С нашия Банджер играхме до края и извадихме битката http://wotreplays.eu/site/6307436#stats Поздрави и Успех.
 11. - Господине, искате ли да ви гледам в очите, докато го лапам? - Госпожо, моля, концентрирайте се, и издишайте в дрегера. ------------------------------------------------------------------------- - Мамо, Сюлейман от долната махала каза, че ще ме обича платонически. Какво значи това? - Не съм много сигурна, но за всеки случай се подмий отзад. -------------------------------------------------------------------------- Отидох на интервю за работа. Попитаха с какъв език съм. Казах – с влажен и грапав. Така и не разбрах защо ме изгониха?
 12. AlexWolf28

  Вашите постижения в играта

  Реших пак да го взема тоя танк от Прайм гейминга
 13. dinkodj

  Вашите постижения в играта

  подобрих си постижението за assisted damage - 8.6К, и то със среден танк :) http://wotreplays.eu/site/6296071
 14. dinkodj

  Бонус код

  този път успях навреме :)
 15. vasko6999

  Бонус код

  3J8LICENSE4YOU418
 16. TankerrMan

  Battle Pass: Season V вече е факт!

  Токените се натрупват за календарната година. Крайният срок за използването им е 20.12.2022г., тоест ще можеш да използваш и токените от сезон 9. Иначе не би могъл да си купиш Кобрата за 24 токена, тъй като от сезон 8 можеш да получиш 21 токена максимално (12 от базовото ниво и 9 от подобреното). Моите токени например от сезон 7 си стоят непохарчени и скоро като приключа с 3-та глава на настоящия сезон, ще станат 24. След сезон 9 отиват на 36 - знам ли и тия от WG, може да решат да пуснат следващата измислена машина за над 30 токена.
 17. wishmaster82

  Battle Pass: Season V вече е факт!

  Някой има ли идея дали токените от сегашния сезон 8 ще се запазят за следващия(когато и да е той) или ще се обърнат автоматично в бондове като приключи този.
 18. vlge

  Бонус код

  код покана WOT TANKMANIA The invite code gives: 7 days of Premium Account, the tier V Excelsior, & extra free credits.
 19. hakerizanov

  Mod въпрс ?

  Въпрос, кой мод е това, което показва коя част на танка е под хоризонта ако мога да се изразя по този начин, като във видеото. И дали е от забранените модове: видях го, част от настройките в играта за контурите на танковете, тоест не е мод
 20. dinkodj

  Вашите постижения в играта

  1107 точки е в момента, и 2125 щета за 100%... като гледам твоята много от десетките не могат да я направят в една игра :)
 21. AlexWolf28

  Вашите постижения в играта

  Много нисък праг за Мастър
 22. vasko6999

  Бонус код

  Z3373TIKTOKWOT
 23. vasko6999

  Бонус код

  благодаря, имах писмо и получих 500 злато
 24. dinkodj

  Бонус код

  благодаря, оказа се че имам писмо :)
 1. Зареди още
×
×
 • Създаване...