Към съдържанието


 
Снимка

Варианти, идей за разделяне на плявата от сеното


 • Влезте в профила си за да пишете
298 отговора на тази тема

#286 artgallery

artgallery
 • Tанкист
 • 161 Мнения:

Публикувано 03 януари 2020 - 17:18

Здравей.

Едно от най важните неща е да сме здрави, да се надяваме, че тази година ще бъде добра за всички.

Много интересни пътешествия си имал, разкажи повече за това чудо - подвоницата. Предполагам имаш някоя интересна история която с радост (поне, аз бих прочел), разкажи повече. Ще бъде интересно за всички, който четат и посещават сайта. Между другото - грузинците са много интересни типажи като визия и излъчване. Интересно как си се почуствал в тази ситуация с радиста.

Вярвам, че всичко вече при теб е добре и се радваш на крепко и добро здраве. Най важното нещо е да не се предаваш, сигурно имаш много приятели, които те подкрепят и са подавали ръка в трудни моменти. Радвам се, че споделяш тези неща, за теб са важни, а това се отнася и за нас - четящите. Независимо, че поняка шегичките са били в повече, но нека това не променя отношението между хората.

Ще се надявам, че в бъдеще ще имам честа да посещавам сайта, да прочитам по нещо ново, а някой път да имам късмета да съм в един отбор с някой от тук присъстващите.

И както ти спомена по горе - нека годината да е честита на всички и обсеята с нови и по големи победи.

Успех и ще се надявам да напишеш някоя интересна история, която да покаже един друг свят, различен от нашия.

 

Лека вечер и хубави почивни дни.

 

Дните почивни, загубите вечни :) как ще я караме за напред?

Прикачени файлове

 • Прикачен файл  23232323.JPG   39,83K   0 Брой сваляния
 • Прикачен файл  11221122.JPG   28,75K   0 Брой сваляния
 • Прикачен файл  IUIU.JPG   28,7K   0 Брой сваляния


 
 

#287 Vassilevs

Vassilevs
 • Tанкист
 • 469 Мнения:

Публикувано 22 януари 2020 - 17:02

Всеки има своите истории и места, АртГал. За мен по-удивително е, как хора като Емилио Салгари /без да напуска „Ботуша“/ или Роберт Щилмарк /от лагера за превъзпитание в неделечен Сибир/ ни поднасят информация за Сандокан, съответно – за Наследника от Калкута. Без телефони, без интернет, без енциклопедия Британика, без – обади се на Билалов. Иначе, една от най-големите екзотики за мен беше в Ел Бейда, Либия. Вървиш през централния пазар /сук/. Общо взето – цигания. Отляво и отдясно дюкяни /магазинчета колкото софийски гараж/. В единия продават часовници, стойностни. В другия – златни накити, насреща – агнешко, до него – килими и т.н. Продавачите седят по турски отпред на песъчливия път и пият чай. Наклали са неголям огън от шепа съчки. Гаврътнеш ли на екс една ракиена чашка и сърцето ти започва да пружинира между фонтанелата и тестисите. Те не пият на екс, за никъде не бързат, пазят си и сърцето, и фонтанелата и топките. Само магазините не пазят, а там влизат местни, чужденци, туристи, просяци, с една дума – всякакви. Няма камери, няма СОТ, няма и полицаи наоколо. На няколкостотин метра след пазара има площадче. С ешафод. Там публично режат ръцете на крадците...  Но, да се върнем в родната република. Беше преди няколко лета, една студена зима, към 6 и 30 – 7 вечерта. Имах уговорка с моята благоверна, след работа да заплатя мобилните телефони, а тя с колата да дойде пред офиса на оператора, да ме прибере. Речено-сторено. Почти. Плащам, излизам, гледам – колата ме чака. Обичайно не съм простак, но тогава не знам как така превъртях /още не бях и сънувал танковете/. Та качвам се в колата, шляпвам я с лявата ръка по десния баджак и се провиквам: „Карай към къщи, жено! И по-чевръсто, че съм прегладнял!“ Последваха няколко секунди мълчание в ефира, много са болезнени за ушите. Първото което забелязах, беше различния радио панел. Завъртях си бавно главата наляво и видях непозната хубавелка, която още се чуди как да реагира. Докато си кажа извинението и бях изскочил навън. Тогава вижам, че насреща ми се е засилил един „четирикрилен гардероб“. Носеше роза в целофан и гърбът му беше една педя по-широк от бойко борисовия. Не! Не си представих белия тунел и ангелогласните песнопения. Помислих си, че в шибаните софийски задръствания, докато дойде линейката, вече ще съм изстинал. Слава на Господа, „гардеробът“ ме подмина. В бързината не успях да намокря и гащите. После на моята и бях сърдит цяла вечер, че и други имат кола – марка, модел и цвят като нашата. Та бил съм неканен в чужда кола, с чужда жена и оживях.#288 artgallery

artgallery
 • Tанкист
 • 161 Мнения:

Публикувано 22 януари 2020 - 20:49

Здравей, много, много интересни истории. Но с тази тема ще продължа малко по късно или вероятно утре от работата. Ще ти призная, че ме връщаш в старото време, когато живота беше по различен и носихме сини и червени вратовръзки, а някой даже успяха да станат и комсомолци. Но това е друга тема.

Радвам се, че писа и отдели време да напишеш тези истории, който за мен са интересни, а вярвам и за другите.

Надявам се, че при теб годината е започнала добре, с много повече късмет и хубави моменти. За играта няма да пиша, че е тема за друг път.

Ще се опитам да допиша това което ми се искаше да напиша. И между всичко това - имал си интересен живот и имаш, а в София - живота винаги е весел и забавен.

Не се плаши от гардероби и добре сложени сто килограмо-ви хора, и за тях си има цяр, демек лекарство и варианти за решаване. Само, че при вас има много, ама много подобни образи, а при мен на село да са десетима, а аз ги познавам всичките или поне си мисля, че ги познавам или те си мислят, че ме познават, но няма значение. Салгари за съжаление си отива от този свят много млад /а още колко много творби е може да сътвори/, но е оставил много приключенска литература, която е актуална и се чете в наши дни.#289 artgallery

artgallery
 • Tанкист
 • 161 Мнения:

Публикувано 23 януари 2020 - 16:49

Интересно описваш местната култура. Те така си живеят от панти века, няма кой да ги гони като нашите търговци, че данъчни, касови бележки, фактури.... Там цялата тукашна простотия я няма. Живеят си свободно хората.

Много интересно какво ще се случи, ако и при нас въведат това за крадците.

Подобна ситуация с объркване на автомобила се е получавала и при мен, но при теб нещата са наистина като по филмите. :) Може би си бързал за да се получи така, а ситуацията с плесницата по крачето - как ли се е почувствала девойката, наистина интересно е било.#290 artgallery

artgallery
 • Tанкист
 • 161 Мнения:

Публикувано 01 февруари 2020 - 18:47

Днес имаше интересна подредба на играчи, един танк десето ниво, два танка девето ниво, всичко друго осмици. Крайния резултат 4:15, всички от девето и осмо ниво в гаража, десетката каквото можа утрепа - демек четирите унищожени машини. И на края на играта малкия казва, ама аз как така ще играя за точки. И татко му казва: злато моето момче, злато.

 

Два часа и тридесет и пет минути по късно, седемнадесет игри, една победа, едно реми, всичко друго загуба, тотални загуби.#291 anton1102

anton1102
 • Танкиcт
 • 1767 Мнения:
 • Клан:BG-X

Публикувано 02 февруари 2020 - 00:20

Днес имаше интересна подредба на играчи, един танк десето ниво, два танка девето ниво, всичко друго осмици. Крайния резултат 4:15, всички от девето и осмо ниво в гаража, десетката каквото можа утрепа - демек четирите унищожени машини. И на края на играта малкия казва, ама аз как така е играя за точки. И татко му казва: злато моето момче, злато.

 

Два часа и тридесет и пет минути по късно, седемнадесет игри, една победа, едно реми, всичко друго загуба, тотални загуби.

 

За същото време 21 битки и 57% победи при мен. :) И дори не съм добър. :( Като ги виждаш, че не могат, си направи тактиката на битката така, че да извлечеш максимална полза от загубата. 


Публикувано изображение


#292 artgallery

artgallery
 • Tанкист
 • 161 Мнения:

Публикувано 02 февруари 2020 - 10:37

Има дни в които по-голямата част от играта е с отлични резултати, но има дни в които каквото и да се прави играта е на загуба. В такива моменти се опитваме да извлечем максимума на играта с тактика и препълзявания, но какво може да постигне един играч при положение, че остане сам срещу една дузина противници - да гръмнеш двама, трима и до там или да се криеш като партизанин в някой храст и да се надяваш, че няма да те изненадат изодзадзе. А в тези игри всичко свършва в петата или в най-добрия случай след седмата минута, убити двама трима противника, а всичко от отбора - леш. Прикачен файл  ulica-doma-doroga-tanki-is-2.jpg   44,46K   2 Брой сваляния#293 anton1102

anton1102
 • Танкиcт
 • 1767 Мнения:
 • Клан:BG-X

Публикувано 02 февруари 2020 - 20:32

Има дни в които по-голямата част от играта е с отлични резултати, но има дни в които каквото и да се прави играта е на загуба. В такива моменти се опитваме да извлечем максимума на играта с тактика и препълзявания, но какво може да постигне един играч при положение, че остане сам срещу една дузина противници - да гръмнеш двама, трима и до там или да се криеш като партизанин в някой храст и да се надяваш, че няма да те изненадат изодзадзе. А в тези игри всичко свършва в петата или в най-добрия случай след седмата минута, убити двама трима противника, а всичко от отбора - леш. attachicon.gifulica-doma-doroga-tanki-is-2.jpg

 

Като останеш сам, поне изкарваш повече опит защото сам си светиш и сам ги отстрелваш. :) 


Публикувано изображение


#294 artgallery

artgallery
 • Tанкист
 • 161 Мнения:

Публикувано 04 февруари 2020 - 00:12

Внушителен резултат от точки е постигнал колегата най-горе. И между другото от стотина игри с този танк - това ми е първата победа от две седмици до сега.

Прикачени файлове

 • Прикачен файл  oooo.JPG   28,15K   0 Брой сваляния


#295 artgallery

artgallery
 • Tанкист
 • 161 Мнения:

Публикувано 04 февруари 2020 - 18:56

Добър вечер, вероятно някой ще каже, че се повтарям отново, то такава непрокопсана игра не съм виждал. Играеш със стадо овце, едната на където тръгне всичките на там отиват, или завряни всичките в базата - такава простотия като миналата и тази година не съм срещал. От двадесет игри няма нито в която да откриеш някаква логика. В отбора да има двама трима трезвомислещи - всички други играчи сякаш на пет големи ракии.

Как попадате на отбори?#296 anton1102

anton1102
 • Танкиcт
 • 1767 Мнения:
 • Клан:BG-X

Публикувано 04 февруари 2020 - 21:44

Добър вечер, вероятно някой ще каже, че се повтарям отново, то такава непрокопсана игра не съм виждал. Играеш със стадо овце, едната на където тръгне всичките на там отиват, или завряни всичките в базата - такава простотия като миналата и тази година не съм срещал. От двадесет игри няма нито в която да откриеш някаква логика. В отбора да има двама трима трезвомислещи - всички други играчи сякаш на пет големи ракии.

Как попадате на отбори?

 

Ми и ние като теб, ама деяним някак. :) 


Публикувано изображение


#297 artgallery

artgallery
 • Tанкист
 • 161 Мнения:

Публикувано 07 февруари 2020 - 19:05

Ми и ние като теб, ама деяним някак. :)

Обещават да оправят нещата, ама скоро няма да стане :)

Хубави почивни дни, днеска вечерта се ядва играта, резултатите са положителни.

Успех#298 artgallery

artgallery
 • Tанкист
 • 161 Мнения:

Публикувано 13 февруари 2020 - 18:37

Играта е много интересна#299 artgallery

artgallery
 • Tанкист
 • 161 Мнения:

Публикувано 15 февруари 2020 - 23:32

:) Като дойде събота, оня вади вилата и почва да ги рини дебилите в играта, нямат край, орките.


0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни