Към съдържанието


 
Снимка

Проблем с Wi-Fi


  • Влезте в профила си за да пишете
2 отговора на тази тема

#1 Dimitur

Dimitur

    кАрЪка

  • Танкиcт
  • 1540 Мнения:
  • Клан:BGLEO

Публикувано 17 април 2018 - 15:51

Момчета помагайте,проблема е следният,ползвам рутер даден от Vivacom TP-Link с една антена,държи добра скорост всичко точно но от вчера съм с нов телефон(LG L5 2),стар е обаче големите плочи ме изнервят,проблема е че не се разбира с рутера в момента в който се свърже с него и го ползвам я за face-a я за instagram или просто влизам в стора,рурета спира Wi-Fi сигнала към всички у-ва освен тези с кабел към него,към други рутери телефона проблем няма тествах го с 3 само към този в нас,на самия тел  малко преди да изчезне Wi-Fi пише проблем с удостоверяването,а след рестарт на рутера си се закача нормално за 10мин след което цялата процедура се повтаря.....

 

Да ходя ли да се разправям с Vivacom или мога да го оправя?

 

П.П един авер е нов абонат на тези и му дадоха др по модерен рутер с който тела проблем няма...


  • 0

 
 

#2 DeepShadow1

DeepShadow1
  • Танкиcт
  • 6925 Мнения:

Публикувано 17 април 2018 - 16:01

Не пречи да питаш Виваком дали може да ти го сменят с по-новия модел...


  • 0

signature.png

Продава се  нов Star Citizen+Squadron 42 account с екстри...


#3 крум

крум
  • Tанкист
  • 105 Мнения:
  • Клан:BGAD

Публикувано 18 април 2018 - 10:05

Имаш ли карта памет,пробай без нея.
  • 0




0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни