аз в началото съм играл 1 седмица wot с т1, търсех и си избирах с какво да изцикля да навъртя игри и да вляза в час с игровата механика и да имам ясната представа за какво става въпрос, избрах су-26 за проходилка и играх 3 месеца почти само него 4500 битки ставам със су-26 в гаража и лягам с него на другия ден отново и така след 3 месеца щанги почти на дъното хранителната верига един от червеите все още с танк т3 в гаража, вече се чуствах доста по-подготвен, да тръгна нагоре имах силен и обучен екипаж, на който да разчитам за предимство, защото в ниските тиъри е рядкост да срещнеш някой друг с по-добър екипаж от твоя и това много ми е помагало да съм с предимство в единоборствата и т.н.цялото това време учебна игра е инвестирано в тоя екипаж с логиката, че аз ще тъпча 3 месеца на едно място ама екипажа ще вдига и го развиваш само него един вид но си знаеш че той те слага с едни гърди напред пред по-голяма част от останалите играчи, имаш лампата, камуфлаж ала бала, а aw-то с цел приравняване и уеднаквяване да не може един с лампа друг без лампа за да е равностойно ще им я дадем на всички да имат вградена лампа е аз в такъв случай в какво да инвестирам време за имам някакъв скрит коз на който да разчитам за някакво предимство всеки ще си назоби екипажите в пве-то за битките пвп и се оставяте в ръцете на съдбата и рнг-то, е аз искам сам да си се потрудя за да си давам предимства и да направя каквото мога сам да си помогна и да си вдигна шанса за победа, а не да чакам да извадя късмет
Този пост е редактиран от jujar4e: 26 декември 2015 - 15:15