Към съдържанието


 
Снимка

Резюме на френските танкове


  • Влезте в профила си за да пишете
1 отговор на тази тема

#1 Танк

Танк
  • Администратор
  • 2543 Мнения:

Публикувано 24 октомври 2013 - 15:44

Публикувано изображение
 
Франция: Damage Dealers
 
Характеристиките на тази нация варират доста из различните нива на танковете: от добре бронирани и бавни в началото до бързи, но със слаба броня към високите тиъри. Също така доста от високите нива танкове разполагат с пълнители или барабани (автоматично презареждане на оръдието), което ги прави отлични в за нанасяне на много поражения за малък период от време (burst damage). Липсата на добра броня правят френските танкове трудни за игра, но веднъж овладени тези машини могат да окажат огромно влияние за крайния изход на битката.
 
Публикувано изображениеФренските тежки танкове: първите такива, които ще управлявате ще са далеч от добри. Ранните тежки френски са бавни, добре бронирани, могат да нанесат добри поражения, но имат бавно прицелване и слаба точност. Изкачвайки се нагоре към по-високите нива обаче ще ви разкриете истинският потенциал на фреските тежки танкове. Висока подвижност и невероятни burst поражения, благодарение на автоматичното им презареждане. Въпреки това доброто прикриване е ключово за машини и се изисква опит за да се справяте добре с тях.
 
Публикувано изображениеФренските средни танкове: в момента играта разполага само с 3 танка от средната френска линия. Първият D2 е далеч от среден танк, но останалите два разполагат с барабани и имат доста добри поражения за кратък период от време (burst), добра подвижност и липса на добра броня. 
 
Публикувано изображениеФренските леки танкове: веднъж преминали ниските нива на бавна купчина стомана, вие ще откриете истинското лице на тези леки танкове - отлични съпортващи танкове. Също както тежките си събратя, тези танкове залагат предимно на подвижност, отколкото на добра броня, разполагат с барабани и са малки по размери.
 
Публикувано изображениеФренските танкови разрушители: отличителната черта на тези машини е невероятната огнева мощ, която присъства дори и в по-ниските нива на технологичното дърво. Техните оръдия разполагат с отлична пробивност и доста добра точност. Ниските тиъри са бавни и със слаба броня, докато нагоре бързината на машините се увеличава, както и здравината на предната броня. За съжаление страниците на танковете са доста слабо защитени.
 
Публикувано изображениеФренската артилерия: е доста подвижна и точна. Френските артилеристи могат да притиснат доста сериозно противника. Благодарение на добрата си скорострелност, тези артилерии могат да засипят със снаряди вече спотнат противник. Негативната им страна са по-слабите поражения, които нанасят, в сравнение с останалите артилерии.

[color=#ff0000;]Темата е превод от официалната страница. Ако WG са допуснали грешки, давайте да ги отстраняваме :)[/color]
  • 0

 
 

#2 Танк

Танк
  • Администратор
  • 2543 Мнения:

Публикувано 07 ноември 2014 - 10:38

Темата е обновена


  • 0
0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни