Към съдържанието


 
Снимка

Резюме на японските танкове


  • Влезте в профила си за да пишете
Няма други мнения в тази тема

#1 Танк

Танк
  • Администратор
  • 2543 Мнения:

Публикувано 07 ноември 2014 - 11:17

Публикувано изображение
 
Япония: Неуловимият дракон
 
Последната нация, въведена в играта е именно Япония. Основните характеристики на машините й са: добра депресия на оръдията, баланс между скорострелност и огнева мощ, както и отлична пробивност. Негативите са относително бавни машини, с големи силуети и слаба броня. Именно поради това, машините не са за препоръчване на новите играчи. 
 
Публикувано изображение Японските леки танкове: В момента има само 4 модела леки японски танкове. Те съчетават дорба скорострелност, пробивност и подвижност. Слабите им страни е липсата на добра броня и малкото жизнени точки.
Публикувано изображениеЯпонските средни танкове: са отлични в съпортващ план. Ролята им като атакуващи врага, който се занимава с тежките съотборници е приоритетна. Маневреността им и добрата депресия на оръдието им позволяват да използват хълмистите терени като свое предимство. Слабата им броня ги прави нестабилни в директни сблъсъци и им отрежда роля във втората линия на отбора.

[color=#ff0000;]Темата е превод от официалната страница. Ако WG са допуснали грешки, давайте да ги отстраняваме :)[/color]
  • 1

 
 0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни